Inden du beslutter dig...

...for hvilken luft til luft varmepumpe ud vil have, vil vi meget gerne tage en snak om hvad vi vil anbefale dig ud fra flere parametre samt hvad du vægter højst:
- Er højeste SCOP tal det vigtigst? koste hvad det vil?
- Er valuta for pengene det vigtigste?
Ring og book en tid, så kommer vi og sætter din nye pumpe op!

Panasonic NZ25VKE

Hvis "Value for money" tæller mest - Er dette et godt valg!

Alt inkl. pris*
kr. 11.900,-

*Inkl. levering og montering, 4 meter køleslanger(tillæg for mere end 4 meter), kabelskjuler, ledning til stikkontakt, skikprop, jordstativ eller vægstativ. Evt. jordspyd er tilkøb (kr. 500,-)

- Kan opvarme/køle op til ca. 100 m2
- Helt ned til 19 dB i lydniveau
- Varmeeffekt helt op til 6,3 kWatt
- Kompatibelt med Google og Alexa

GoGreenEnergy's kommentar til denne pumpe

– Det økonomiske valg! Da Flagskibet koster næsten 2000 kr mere og det vil tage mere end 10 år for Flagskibet at tjene den merpris hjem!
– +8/ +15 C funktion som gør den perfekt til sommerhuset

Panasonic NZ25VKE har været den foretrukne varmepumpe at vælge hvis prisen spiller en rolle. Den har en lidt mindre ydelse en dens “storebror”(HZ25WKE) men stadig nok til de fleste sommerhuses behov. Pumpen har alle de vigtige funktioner som man har brug for til et sommerhus (WIFI, kan styres via APP og 8-15°C funktion). Den har ikke helt de samme avanceret filtre som “storebror” og heller ikke helt den samme effekt som det eneste negative at nævne. Men til prisen er den et super køb!

Producenten fremhæver

  • Enkelt elegant design
  • Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion kan du holde sommerhuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi.
  • Støvopsamlingsfilter, dette filter opsamler støvpartikler i luften. Dermed bliver luften i rummet renere.

Luft til Luft panasonic NZ25VKE varmepumpe